Kantoor- en maakruimte aan het water tussen North Sea Port en Gent

BlueBird op een knooppunt tussen haven en Gent

BlueBird knooppunt

BlueBird is gelegen op een internationaal knooppunt in North Sea Port. North Sea Port is als Europese tophaven wereldwijd actief met als 10 grootste handelspartners: Rusland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Turkije, Zweden, Noorwegen, Spanje en Finland. 

Het terrein ligt op de kop van de haven en is een schakel tussen die Gentse haven en de stad Gent.

Deze “hub” aan het water ligt in een stad die technologie-hoofdstad van Europa aan het worden is.

De Stad Gent wil – samen met al haar partners – Gent laten uitgroeien tot een Technologie-hoofdstad van Europa. Niet voor de technologie op zich, maar omdat een sterke, toekomstgerichte economie extra jobs en welvaart creëert.

Met tech hubs als het Wintercircus in het centrum en Tech Lane Ghent in het Zuiden maakt de stad tech hubs zowel nationaal als internationaal zichtbaar. Voor de stad en North Sea Port kan BlueBird de noordelijke tech hub worden.

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: